30 mei 2014

Hallo

Hallo ,

Na verder onderzoek in het UZ Gent is gebleken dat mijn problemen niks te maken hebben met reuma. Goed nieuws of niet ?? Dat valt nog af te wachten .

Mijn spierpijnen en alle andere klachten zijn na stopzetting van de inspuitingen terug komen opdagen en bezorgen me elke dag pijn en ongemakken. Via de reumatoloog ben ik nu in behandeling bij neuromusculaire geneeskunde.

Daar gaan ze verder zoeken waar die klachten vandaan komen. Op 12 juni staat er een eerste EMG gepland van de benen en op 16 juni de tweede EMG van de armen. Ik hoop echt dat ze me hier kunnen helpen want het duurt al veel te lang. Met de verlofperiode ertussen weet ik de uitslag maar op 11 augustus ... het lijkt me een eeuwigheid !!!!!

Ronny is al goed hersteld maar er zijn nog wel wat kleine ongemakken . De loopkriebels zijn bij hem nog lang niet verdwenen maar op advies van de dokter mag er nog niet gelopen worden . We zien wel wat we nog kunnen doen, we houden ons wel bezig met alle dagen te wandelen en als het kan zelfs 2 keer per dag met Kay. Voor mij is dit zeker voldoende maar VerstomdRonny voelt zich hiermee niet voldaan !!!!

Als er meer nieuws is laten we jullie het zeker weten !!!

 

16:54 Gepost door Ronny en Conny | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |