25 september 2013

Bedankt om onze blog te bezoeken ...

 Veel hebben we niet meer te vertellen.

Bij Ronny staat het lopen op een laag pitje en de pit om te lopen is ook zoek. 

Ik heb er me ingesteld dat ik met veel minder moet tevreden zijn.

Momenteel voel ik me goed als ik mijn inspuitingen op tijd toegediend krijg. Ik neem ook nog een extra medicijn voor mijn  reuma. Op deze manier heb ik er weinig last zolang ik mijn activiteiten ook beperk.

Dagelijks maak ik 1 of 2 wandelingen met Kay , kan ik mijn huishoudelijk werkjes weer naar behoren uitvoeren en mijn half tijds job weer met volle kracht volbrengen.

Ik ben al heel blij dat het een stuk beter gaat als enkele maanden geleden misschien hebben jullie er niet veel van gemerkt maar het ondertussen is het al 3 jaar dat we op zoek waren hoe komt het dat ik niet meer vooruit geraak !! Voila de diagnose is er de behandeling nu ook. Misschien voor velen onverstaanbaar maar wij zijn blij dat er verbetering is en weer kunnen genieten van de dingen waar we jaren aan voorbij liepen !!!

Wij hebben met heel ons hart en ziel getraind en genoten maar op een dag beslist het lichaam er anders over en heb je geen andere keuze als je aan te passen en je activiteiten een heel stuk te verminderen !!! 


Bedankt om steeds ons blogje te bezoeken ,

Ronny en Conny 

20:56 Gepost door Ronny en Conny | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

09 september 2013

Vakantie Frankrijk 2013

IMG_8119.JPGIMG_8109.JPGHet doel van 2013 lag in Frankrijk met Climbing for life waar ik samen met Bart Vonck de Galibier ging beklimmen. Op zaterdag 31 augustus stonden we om 10u met ongeveer 165 lopers aan de voet van de Galibier in Valloire aan de start. Op vrijdag hadden we deze Reus reeds beklommen maar dan wel met de auto en het zag er fantastisch uit, maar wel enorm steil !! Ik ging van start als begeleider van Bart Vonck, maar in mijn gedachte wist ik al dat het voor mij geen makkelijke opdracht ging worden om tot het einde bij Bart te blijven. Door een beginnende longontsteking een maand voor onze reis, kon ik nog onvoldoende trainen. Na 5 km off road lopen kwamen we op de beklimming terecht en na 2 km zei ik tegen Bart dat hij mocht doorlopen want ik kon zijn tempo niet aanhouden en zou hem hierdoor ophouden. Het is trouwens niet gemakkelijk om samen te lopen op een berg zoals de Galibier! Bart was duidelijk de sterkste en beter getrainde loper van ons twee. Conny, Cindy, Melanie en onze Kay waren reeds om 8 u vertrokken om op 10 km plaats te nemen om ons te kunnen bevoorraden en aan te moedigen. Bart finishte in 2 u 01' 11" en ik in 2 u 22'. Om 13 u werden we dan per autocar terug naar het centrum van Valloire gebracht, waar onze vrouwtjes vol spanning op ons zaten te wachten. Na een deugddoende douche was er 's avonds nog een podiumhulde waar we met zijn allen nog een leuke avond beleefden. Onze reis werd voortgezet en we belanden na een zoektocht naar B & B's in een Kasteel in Champagne en Valromey.  De volgende ochtend vertrokken we dan naar onze volgende bestemming, Aix-les Bains aan het Lac Le Bourget, waar we nog 3 dagen verbleven in Hotel Ibis Styles. We trokken ook naar Annecy om daar het Lac 'd Annecy te bezoeken, een prachtig meer met tal van leuke plekjes en mooie vakantiehuizen. We houden allen maar mooie en leuke momenten over aan deze vakantieIMG_8020.JPGIMG_8184.JPGIMG_8253.JPGIMG_8320.JPGIMG_8361.JPGIMG_8386.JPGIMG_8397.JPGIMG_8328.JPGIMG_8372.JPG

21:54 Gepost door Ronny en Conny | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |