09 augustus 2013

Op naar de Galibier !

Het was een tijdje rustig op onze blog, ik dacht er even aan om dit blogje stop te zetten maar ik ga toch nog even door  !!!

Ronny liep vorige week samen met Bart 11 km in Erondegem. Ronny in 51'30". De hitte maakte het extra moeilijk. Vandaag liep hij 12 km op Steenberg in Mere, de temperatuur was veel gunstiger en het liep vlotter .

De rug zorgt wel voor wat problemen. Woensdag gaat Ronny onder de NMR om te zien hoe het zit met de hernia. De dokter is in verlof en het resultaat zal nog een tijdje op zich laten wachten.

Op 26 augustus de dag voor ons vertrek naar de Galibier zullen we weten waar hij aan toe is. Hopelijk kan hij zonder problemen de Galibier samen met Bart oplopen. Bart moest het even wat rustiger aandoen wegens gezondheidsproblemen.Ik heb niet meer gelopen. Ik zit wel niet stil, ik ben iedere dag op stap met onze Kay.IMG_7200.JPGIMG_7508.JPG

22:39 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ronny en Conny,

gisteren maar even tijd gehad om met Ronny efkes te praten.

Ik heb jullie altijd bewonderd voor jullie sportieve prestaties en ook als koppel stralen jullie heel veel levensvreugde uit.

Keep the good vibes!!!

Korozje,

Hartelijke groeten,

Joris

Gepost door: joris | 10 augustus 2013

Reageren op dit commentaar

Hallo wordt eens wakker , ik vondt het zo leuk om jullie verslagen te lezen hier op de pc , en nu valt alles stil . Probeer toch iets , hou kontakt met ons . Groeten van uit oudenaarde

Gepost door: marc | 01 oktober 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.