17 juli 2013

Gelukkig waren we er snel bij............

Bedankt voor de leuke reactie's !!!

 

Gelukkig gingen we vorige week zondag naar de wachtdienst, de dokter van wacht stelde een bronchitis vast en startte een antibioticakuur. Vorige week dinsdag stelde de huisdokter het begin van een longontsteking vast. Ondertussen gaat het al beter. 

Wij trokken deze week naar het bos te Neigem voor een wandeling. Het was er heel rustig en Kay kon de hele wandeling loslopen en zijn hart ophalen met snuffelen en rollebollen.

Ondertussen zijn we terug langsgeweest bij onze huisarts en kreeg Ronny groen licht, hij mag weer lopen. Climbing voor Life komt heel dichtbij .IMG_6729.JPGIMG_6708.JPG

21:15 Gepost door Ronny en Conny in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07 juli 2013

Ultralopen was onze passie !!!

Veel loopnieuws hebben we niet want er is de afgelopen week weinig gelopen. Wij zijn geveld door een opstoot van allergie, Ronny heeft er een bronchitis aan overgehouden en heeft momenteel koorts. Ronny ging deze week langs bij de podoloog omwille van zijn blessures en klachten. Na zijn rugoperatie heeft hij een andere loopsteil en misschien ligt het probleem aan zijn steunzolen die nog niet zijn aangepast. Hij ging langs bij Isabel de Caluwe en Ronny zit met een paar problemen aan de voet, hij kreeg de raad mee om veel minder te lopen. Isabelle is al veel jaren aan de slag maar van wat ze bij Ronny zag kreeg ze kippevel.

Ronny wil wel nog trainen voor Climbing for Life want dit heeft hij beloofd en zou hij heel graag tot een goed einde brengen !!

Ik heb deze week gewandeld en 1 keer op de crosstrainer geweest. De medicijnen doen hun werk en voel me al iets beter en soepelder.

De knoop is doorgehakt morgen worden de brieven naar de VAL en Vlierzele Sportief opgestuurd en zeggen we ons lidmaatschap alle twee op. Ronny ziet het niet zitten om alleen verder te doen en vind het ook te zwaar.

Ultralopen is iets waar we samen aan begonnen zijn en het iets waar we samen mee stoppen. 

 

Wij gaan iets zoeken waar we samen met Kay plezier aan beleven en voldoening in vinden. Ik zie het zitten om wandelingen te maken van Activia en af en toe ritten te maken met de mountainbike.

Ons blogje zal binnenkort veranderd worden.

21:52 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |