30 juni 2013

Over een andere boeg gooien ...........

Veerle Beernaert werd na de 24 uur nu ook op de 100 km  Belgisch kampioene. De uitslag vind je hier

Nico Serroen werd bij zijn debuut Belgisch kampioen bij de mannen in een mooie tijd van 7u 09'.IMG_6585.JPG 

Ronny liep deze week 2 keer, de blessure die hij had is genezen maar nu zijn er problemen met de achillespees. Vorige keer heeft hij 6 weken moeten rusten met die blessure. Hopelijk is het nu zo erg niet want binnen 8 weken gaan we met Bart & Cindy naar Frankrijk waar Ronny en Bart de Galliber gaan beklimmen.

Bij mij loopt het ver van soepel, de benen willen niet mee en alles wringt tegen. Daarom heb ik deze week maar 2 keer gelopen. De dokter heeft bloed afgenomen en heeft een uitgebreidere bloedanalyse aangevraagd. 

Lichamelijk kan ik deze inspanningen niet meer aan en heb ik besloten om mijn Val nummer op te zeggen en alles uit mijn hoofd te zetten. Ik zal nog louter en alleen lopen als ik me goed voel. Ik moet het  aanvaarden dat mijn lichaam dit niet meer aankan. Ik zal proberen de juiste balans te zoeken tussen bewegen en rusten. Mijn geest blijft nog steeds vechten maar kan niet winnen !!! Ik hoop voor mezelf dat ik iets vind waar ik me voldaan door voel. Ik zal alles over een ander boeg moeten gooien !!!
IMG_6622.JPG

15:36 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

He Conny, kop op. Je zal de juiste balans wel vinden, geef het even de tijd om het te plaatsen. En ondertussen blijf je nog het grote voorbeeld van vele lopers. Tot op de galibier. Grtj Nancy en Eric.

Gepost door: Nancy en Eric | 05 juli 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.