16 juni 2013

Cancelled

Vandaag besliste Ronny dat hij niet zal/kan deelnemen aan de 50 km te Torhout volgende week zaterdag. Hij kon deze week weinig trainen omdat hij pijn heeft in zijn benen. Alles zou afhangen van de training van vandaag. Hij wou 2u30' lopen aan 4' 45"/km maar zijn benen voelden zo slecht aan en hij kon dit tempo niet lopen. Hij liep samen met mij en Kay 1u30' en dit voelde ook niet goed aan.

Hij vond dat ik goed liep vandaag, ik moet zeggen het was niet zo slecht maar het kan nog veel soepelder. Hij had vandaag zelfs moeite om met mij en Kay mee te lopen.

Ik liep deze week 4 keer 1u25', één training minder dan voorzien. Als ik de vroege shift heb, ben ik te vermoeid om 5 keer te lopen. Omdat ik er nog wat plezier wil aan beleven vind ik 4 trainingen in deze week een wijze beslissing!! Ga ik dan toch nog wat slimmer worden of is het maar een tijdelijke ingreep tot het weer beter gaat ???

20:13 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Spijtig dat heeft moeten afzeggen. Maar ik denk dat dit een wijs besluit is. Ronny voelt zelf aan wat kan en niet kan. Er komen nog mooie wedstrijden.
Wat jou betreft, men wordt wijzer met de jaren. Rustig aan is nog altijd het beste ook al is dat voor mij ook niet altijd gemakkelijk.

Succes.
Eric

Gepost door: Eric | 18 juni 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.