09 juni 2013

Rondje Kathleen..

Ronny nam 5 dagen rust op advies van de dokter. Vandaag mocht hij herstarten en hij liep samen met Kathleen in den Osbroek te Aalst. De pijn is nog niet helemaal verdwenen en het blijft afwachten of hij binnen 2 weken naar de 50 km zal gaan. Als hij deze week nog teveel last heeft vreest hij dat hij niet zal kunnen deelnemen aan de 50 km te Torhout.

Ik liep 5 keer 1u 20' maar een goed gevoel is er niet bij. Ik hoop dat het deze week iets soepelder zal lopen. De ontstekingen op mijn gewrichten blijven steeds terug komen en dit belet me om soepel te lopen. Mocht ik deze hinder niet hebben zou ik veel beter vooruit gaan want aan de conditie ligt het zeker en vast niet.

Ik ben blij dat ik in den osbroek kan lopen met Kay, daar is het zachte ondergrond en rustig. Ik liep deze week het rondje Kathleen , allez zo noem ik het toch, het is een rondje van 5 km die Kathleen helemaal heeft uitgemeten en gemarkeerd, ideaal voor tempoloopjes. Ik liep het deze week af met mijn polar RSX 5 en de metingen kwamen hiermee zo goed als overeen, mijn polar doet het hier goed tussen de vele beplantingen en bomen.

Wij hopen in ieder geval dat het deze week bij ons twee beter zal gaan.

 

 

19:56 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.