11 mei 2013

Terug op het juiste spoor.

Na de Loop van Vlaanderen heeft Ronny enkele dagen rust genomen om alles goed te laten herstellen want hij voelde dat het nodig was. Er stonden zware trainingen op het programma maar het gevoel nam de bovenhand en zo werden er een aantal trainingen geschrapt of ingekort. Deze week heeft hij de draad weer opgenomen en beslist dat hij de 50 km gaat lopen in de Nacht van Vlaanderen op 22 juni. Het zijn rondjes van 10km, ideaal !! Op 20 mei loopt hij de halve marathon in Elewijt. 

Met mij gaat het terug iets beter, volgens de dokter was ik terug vermoeid en moet ik het iets rustiger aan doen.

Hij stelde voor om 5 keer per week een uur te lopen en elke week 5 min langer te lopen bij iedere training. Ik mag wel verder wandelen na iedere training. De dokter wil me constant blijven volgen tot ik er volledig door ben want dit kan nog enige tijd duren. Hij is er van overtuigd dat het volgend jaar een heel stuk beter zal gaan. 

Morgen staat er voor Ronny een training van 3u 40' op het programma.

21:18 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Geduld is een mooi iets, maar o zo moeilijk. Als het beter gaat, heb je dikwijls de neiging om sneller te gaan. Het zal wel lukken. Gewoon braaf luisteren naar meneer doktoor en dan komt het dik in orde.

Groetjes,
Eric

Gepost door: Eric | 16 mei 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.