24 februari 2013

Nieuw schema voor Ronny en ik ben terug aan het lopen..

Ronny legde zaterdag 23 februari zijn inspanningstest af bij dokter kris Peeters, zodat er nieuwe schema's  kunnen opgesteld worden. Ronny gaf enkele wedsrijden op die mochten verwerkt worden in zijn schema.

17 maart gaat hij de halve marathon lopen in Sluis daarna neemt hij deel aan de loop van Vlaanderen op 28 april te Oudenaarde. Als afsluiter van zijn 3 maandelijks schema zal hij op 20 mei starten in Elewijt voor de halve marathon.

Allemaal goede voorbereidingen voor de beklimming van de Galibier op 31 augustus 2013. Daar zal hij samen met onze vriend Bart Vonck deelnemen. Samen trainen valt moeilijker door het werkschema van Bart.

Ik ben terug aan het lopen met Kay. Het uitgebreide bloedonderzoek heeft zijn nut bewezen en de oorzaak van de spierzwakte is gevonden. Er wordt aan gewerkt, hierdoor zal ik meer spierkracht krijgen en weer normaal kunnen lopen. Ik begrijp alleen niet waarom dit probleem dat goed te zien is in een grondige bloedanalyse zolang moeten duren heeft. Mijn probleem is op te lossen door de juiste opvolging en medicatie. Als je iemand bent die je gemakkelijk bij beslissingen neerlegt en zelf de touwtjes niet in handen neemt ben je gauw een vogel voor de kat, maar neen hoor niet met dit katje !!! Ik ga doen zoals mijn vader zegt, vooruit kijken en niet meer achterom. Of ik nog zin zal hebben om wedstrijden te lopen weet ik niet, maar lopen zal ik zeker doen samen met mijn vriend Kay !!!

18:06 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt groot gelijk dat je je niet laat doen.
Het gaat er nu vooral om dat je kunt doen wat je graag doet of dat nu in wedstrijdverband is of niet. Als je er maar van kunt genieten.
Hopelijk valt nu alle snel in de plooi.
Succes.

Eric

Gepost door: Eric | 25 februari 2013

Reageren op dit commentaar

Hallo Ronny en conny, leuk om te lezen dat jullie ook de col de galibier gaan beklimmen, samen met bart, die ik afgelopen zaterdag heb leren kennen tijdens onze eerste samen komst van de astma patienten die geselteerd waren om de begeleiding te krijgen om de galibier te beklimmen.
trainen maar.

Nancy en Eric

Gepost door: nancy | 25 februari 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.