29 januari 2013

Er komt klaarheid ...

Hier zijn we met een berichtje. De sneeuw is weg en de wegen zijn terug vrij om te trainen. Ronny heeft dan ook  zijn trainingen hervat. Ronny gaat zondag samen met onze vriend Bart lopen in Bosvoorde op aanraden van onze vriendin Kathleen. Dit is al een goede training in de richting van de 50 km van Vlaanderen en de beklimming van de Galibier. Ondertussen zullen Cindy, Kay en ik genieten van een wandeling in het Zoniënwoud.

Voor mij zullen de lange afstanden, grote inspanning aan de kant moeten geschoven worden en plaats moeten maken voor korte loopjes en wandelingen. Ik zal ook terug de draad opnemen om wekelijks naar het zwembad te gaan. Het heeft lang geduurd maar er is een verklaring waarom het lopen zo moeilijk gaat. Eindelijk !!!

Omdat de diagnose maar voor 90% zeker is ga ik nog even wachten om het aan jullie te vertellen . Maar het is wel zeker dat ik met veel minder zal moeten tevreden zijn !!!

 

21:12 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Eindelijk klaarheid hebben zal al een heel pak van je schouders zijn, wat dit ook betekent. Ik hoop dat je je zult vinden in de andere dingen die je gaat doen.
Sterkte.

Eric

Gepost door: Eric | 31 januari 2013

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.