04 december 2012

Weer of geen weer er wordt getraind en gecrosst.

 De hele nacht en ochtend regende het oude wijven maar dit hield ons niet tegen om zondag te gaan crossen naar Oudenaarde. Raar maar waar tijdens de cross hield het op met regenen en kon er met het zonnetje gelopen worden. Er waren 83 masters aan de start en Ronny werd 68e. Al bij al goed gelopen want zaterdag had Ronny nog een duurtraining afgewerkt van 2u 20' omdat hij die training in de week niet had kunnen afwerken. Voor een goede cross te lopen was dit niet de ideale training maar achteraf was hij toch tevreden over het resultaat. Hij liep 6.850km in 29'45''. De komende twee weken zal er niet gecrosst worden. 

Ik liep vorige week 3 keer 30' met Kay, ik vind het gewoon zalig om met hem op pad te gaan. Momenteel lopen we niet op straat maar in de natuur, daar is het veel rustiger voor Kay en mij.

1 training verliep minder vlot en deed de moed wat zakken maar de laatste training maakte het weer goed. Ik heb wel een beter gevoel in de benen maar of het 100% in orde is kan ik momenteel nog niet zeggen. Dit blijft nog even afwachten. 

 

18:55 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De ene dag zal het beter gaan dan de andere. Dit is iets wat we allemaal meemaken. Hopelijk voor jou hebben de betere de bovenhand.

Eric

Gepost door: Eric | 06 december 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.