24 november 2012

We gaan er voor..

dank u.jpgEerst en vooral een dankwoordje aan de mensen die aan ons denken en steunen. DANK U WEL. In moeilijke periodes doet dat echt wel deugd !!!

Deze week gingen we met het verslag van de orthopedist naar de kinesit en de sportdokter. Daar kreeg ik te horen dat alles nog kan als er maar goed verder gewerkt wordt aan de buik- en rugspieren zodat alles rond de rug goed stevig zit. De artrose die aanwezig is zal het lopen niet beletten. Het is belangrijk om blijven te bewegen volgens de sportarts en kinesist.

De grootste oorzaak van de last in mijn benen, bekken en rug is waarschijnlijk te wijten aan mijn beenlengte verschil.

Deze week werd hier al aan gewerkt en werden mijn loopschoenen en 1 paar andere schoenen opgehoogd met 1cm. Ik probeerde deze week al te lopen met deze opgehoogde schoen en het voelde goed aan. Het was een groot verschil in mijn benen.IMG_4151.JPGIMG_4149.JPG Hopelijk gaat het nu de goede richting uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het lopen bijna voor bekeken hield. De woorden van de kinsesit, sportdokter en de aanmoedigingen van vele mensen hebben me er toe aangezet om er nog eens voor te gaan !!!! De sportdokter gaf me de raad om 3 keer per week 30' te lopen en zo heel langzaam op te bouwen naar 60 '.

Ronny legde vandaag zijn inspanningstest af met een goed gevoel en goed resultaat. Hij is klaar om aan de interval trainingen te beginnen. De sportdokter was heel tevreden met het resultaat. Loon naar werken zegt men altijd en dit is ook zo !! Hij heeft er al hard voor gewerkt, laat ons hopen dat hij nu gespaard mag blijven van blessures. Morgen gaat hij crossen in Zele.

IMG_4090.JPG

20:36 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.