11 november 2012

Schone liedjes duren niet lang...

Maandag gingen we naar de kinesist, normaal doen we oefeningen voor de rug- en buikspieren maar deze keer werden we behandeld. Bij mij zat mijn bekken gekanteld en dit werd terug goed gezet.

Ik voelde meteen het verschil. ' s Avonds ging ik lopen want dit was toegestaan van de kinesist en het liep oh zo soepel. Het was zalig om zo te lopen maar schone liedjes duren niet lang en dit was dan ook de enige dag van de week dat ik vlot liep.

Volgens mij is er nog iets waarom het niet zo soepel loopt, als mijn bekken goed gezet is loopt het zalig maar daarna loopt het weer spaak.

Dit probleem moet nog eens bekeken worden volgens mij.

Deze week wordt er al werk van gemaakt en laat ik dit probleem zo snel mogelijk nakijken en hopelijk is er toch wel eens iemand die vind waarom het niet spoepel loopt.

Ronny werd ook behandeld door de kinisist. Zijn trainingen verlopen goed en hij boekt vooruitgang. Het is zalig om te zien dat hij na zijn operatie terug zo kan lopen. Hij loopt 2 keer in de week een duurtraining van 2u 30 ' wat toch niet te onderschatten is. Hij werkt 2 trainingen af waar er sneller gelopen wordt en 1 recuperatietraining. Volgende week loopt hij zijn tweede cross en hij hoopt dat het al wat vlotter loopt dan de vorige keer want crossen is toch nog een stuk zwaarder en sneller he !! Wij houden jullie op de hoogte tot laterKnipogen

17:18 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.