04 november 2012

Trainen op het gevoel..

Deze week verliep minder goed, waarschijnlijk is dit te wijten aan het feit dat er iets te veel hooi op de vork werd genomen en dit laat zich meteen voelen in de benen.

Even wat gas terug nemen en hopen dat het daarmee opgelost is.

Dan vraag je je af waar is de tijd heen dat de trainingen vlot verliepen?

Het doet er allemaal niet toe maar toch komt deze gedachte nog regelmatig op. Af en toe denk ik, ik zou beter stoppen met lopen maar nog steeds doe ik het graag en ga ik toch doorbijten en het de nodige tijd geven. Het komt niet van zelf goed he !! Er moet voor gewerkt worden en dit gaan we dan ook doen !!! Ik train voorlopig op het gevoel .

 

Bij Ronny verlopen de trainingen goed, achteraf heeft hij wel wat last van stijve spieren maar hij ziet het volledig zitten om verder te doen. Hij is zijn planning al aan het opstellen voor volgend jaar en hij gaat het verstandig opbouwen. Het jaar inzetten met een halve marathon, gevolgd door een 27 km wedstrijd en zo verder gaan naar een marathon. Als dit alles goed verloopt gaat hij verder met een 50 km en zal hij het jaar afsluiten met een 6-uursloop. Plannen is niet zo moelijk maar ze tot een goed einde brengen is wat anders natuurlijk. Als hij kan bijven trainen zonder al teveel problemen heb ik er wel een goed oog in Knipogen. Wil je meer lezen hoe het met Kay zijn traininen gaat dan kan je dit hier lezen

19:02 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.