21 oktober 2012

Het verloop van de voorbije week.

Deze week liep ik 4 keer. 3 trainingen met Kay en 1 alleen.

De trainingen met Kay voelen anders aan dan alleen, vooral omdat ik rekening moet houden met het verkeer, andere honden en het speelse gedrag van Kay.

Toch ben ik al heel tevreden dat we onze trainingen kunnen afwerken langs de baan, als je weet dat Kay het moeilijk heeft met rijdende voertuigen en het helse lawaai dat dit allemaal met zich meebrengt.

Ik heb een beter gevoel in mijn benen. Ik ga nu van start met een trainingschema voor 10 km, dit is goed voor mij en ook ideaal voor Kay om zo verder op te bouwen naar de langere afstanden.

Wij hebben nog een hele weg voor de boeg natuurlijk.

Volgens de kinesist is het heel belangrijk om te luisteren naar mijn lichaam en heel voorzichtig te werk te gaan. Zij vergelijkt mijn situatie met een depressie want daar moeten mensen ook uiterst voorzichtig zijn om niet te hervallen. Misschien wat een rare vergelijking maar daar komt het wel op neer.

Elke ochtend wordt de wekker iets vroeger gezet zodat we kunnen starten met onze stretchoefeningen. Onze avond sluiten we ook af met stretchen, iets waar we vroeger geen aandacht aan besteden en waar we nu wel de voordelen van ondervinden.

Bij Ronny verlopen de trainingen nog steeds goed en hij krijgt er meer en meer zin in. Volgende week gaat hij zijn eerste cross lopen in Zwijnaarde en hij ziet het helemaal zitten, hij is benieuwd hoe het zal verlopen.

17:52 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.