29 september 2012

Vrijdag test .

Ondertussen zijn we een week verder en heb ik al 7 sessie's op de Kin- com achter de rug. Volgende week nog 2 keer trainen en vrijdag mag ik mijn test afleggen om te zien hoveel ik aan kracht gewonnen heb. De trainingen zijn vrij intensief en ik ben steeds een uur aan het werk. Iets meer dan 30' op de Kin-com en daarna nog een andere kracht oefening en stretching. Veel lopen wordt er momenteel niet gedaan, er is wel verder gewerkt met Kay en wij lopen en stappen al 37' en leggen 5,670 km af.IMG00071-20120929-1553.jpg Ik ben benieuwd wat de test zal uitwijzen want volgens de kinesist is dit de laatste hoop van vele sporters. Als deze trainingen op de Kin-com niet helpen is er nog weinig hoop en betekent dit het einde van het lopen in competitie. Dit is dan  wel het allerlaatste , hierna leg ik er mij bij neer. Het is dus nog even afwachten en hopen dat het goed komt !!

Bij Ronny verlopen de trainingen goed en is er vooruitgang merkbaar. Af en toe wringt er wel eens iets tegen maar dit komt dan wel los tijdens het lopen wat positief is. Gelukkig gaat het bij hem de goede richting uit. Hij is al volop aan het bekijken waar hij kan gaan crossen de komende maanden. Het is wel leuk als je plannen kunt maken.

22:00 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hey Conny, ben eindelijk eens bijgelezen op je blog. Ik kan me voorstellen dat je af en toe de moed verliest als er zo weinig beterschap komt. Je kunt je gelukkig voorlopig nog optrekken aan de loopjes Kay. Ik wens je alvast veel succes bij je test morgen. Hopelijk kunnen we je binnenkort opnieuw volgen bij het ultralopen !
Groetjes
Chris

Gepost door: chris | 07 oktober 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.