15 september 2012

Trainen op de Kin com

kin com III.jpgHet laat me maar niet los, ik wil terug met een goed gevoel kunnen lopen, dus ging ik deze week ten raade bij een andere arts. De eerste vraag die hij me stelde was wat is er al nageken? Heel veel kon ik niet opsommen behalve dat mijn zenuwbanen zijn nagekenen en dat er een ct -scan van mijn onderrug is genomen. Ik heb vooral hinder van zwakke en krachtloze benen vertelde ik de dokter. Hij stelde voor om de kracht in mijn benen te laten meten. Voor deze meting ging ik naar het Rehab center te Lede. Daar werd me verteld dat ik onder het gemiddelde zit met mijn kracht. Er is wel een verschil tussen mijn linker - en rechterbeen maar dit valt goed mee. Als sporter kom ik zeker kracht te kort en daar moet heel hard aan gewerkt worden. Ik deed deze test op de Kin com en op deze machine zal ik de komende 3 weken trainen. 3 maal per week gedurende 45' zal ik trainen op de Kin com waar ik min 20% aan kracht kan winnen in 10 sessie' s. 3 weken trainen op de kin com komt overeen met zes maanden training in de fitness. De Kin com is onverbiddelijk, als er niet genoeg kracht gezet wordt telt de computer de tijd niet af. Er moet dus voldoende kracht gezet worden of je kan niet verder werken. De dokter en de kinesist zijn er vrij zeker dat dit mijn probleem zal oplossen. Ik heb dus weer hoop ! Het trainen is wel intensief en het zweet loopt van mijn gezicht maar ik geef alles en hoop dat dit eindelijk de oplossing is. Er is me wel verteld als ik gedurende deze 3 weken geen kracht kan opbouwen dat er dan moet gezocht worden naar een onderliggende oorzaak, laat ons hopen dat ik daarvan gespaard blijf !!

21:18 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Jij blijft alles proberen om toch je doel te bereiken. Dat vind ik bewonderenswaardig. Hopelijk werpt het zijn vruchten af. Ik duim alvast voor jou.

Groetjes,
Eric

Gepost door: Eric | 20 september 2012

Reageren op dit commentaar

Tof te horen dat het al beter gaat met Ronny, hopelijk ga je de zelfde weg op. Ik duim voor jullie

Gepost door: Marc | 20 september 2012

Reageren op dit commentaar

Hopelijk vind je de weg terug met de kin com, en kan je de loopcarriere opnieuw in de juiste richting krijgen, goed te horen dat het met ronnie ondertussen al beter gaat, succes.

Gepost door: joggerke | 21 september 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.