09 september 2012

Hoop doet leven.

Bij Ronny verlopen de trainingen goed, er is vooruitgang merkbaar wat dan ook motivatie geeft om een nieuwe week in te gaan. Hij heeft al zin om deel te nemen aan de stratenloop te Lede op vrijdag 21 september. Zonder doel natuurlijk maar in zijn achterhoofd zal hij wel een tijd voor ogen nemen, zo ken ik hem toch !!

Over mij valt er momenteel weinig te vertellen enkel en alleen dat de start to run met Kay wordt voortgezet en dat we volgende week aan de derde week beginnen. De training verloopt al vlotter en hij begrijpt al goed dat er momenteel afwisselend gelopen en gestapt wordt . Hij kan ook al gemakkelijk de hele sessie volbrengen zonder te stoppen. We zijn dus op goede weg. Hij gaat ook wekelijks zwemmen en deze week was het voor de eerste keer zonder begeleiding, in het begin was het wat tegen spartelen maar eens hij aan het zwemmen was stond er geen rem meer op en zwom hij een half uur aan een stuk. Zijn conditie gaat er op vooruit en hij staat ook al wat scherper.

Ik doe ondertussen wel verder met mijn krachtoefeningen en stretchoefeningen.

Hoe het verder zal gaan met het lopen is nog even een groot vraagteken.

We wachten nog even af tot we alle pistes bekeken en geprobeerd hebben. Ik zal pas rust vinden tot ik alles geprobeerd heb en blijf momenteel nog hopen dat het op een dag zal beter gaan.

15:57 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Nog niet opgeven.In de winter kun je terug een goeie basis aanleggen.

Gepost door: bart | 10 september 2012

Reageren op dit commentaar

Nog niet opgeven nu! In de winter kun je terug een goeie basis leggen.

Gepost door: bart | 10 september 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.