29 augustus 2012

Inspanningstest Ronny

IMG_2646.JPGRonny ging gisteren langs bij dokter Kris Peeters voor een inspanningstest. Hij had er niet zoveel zin in omdat zijn rug hier en daar wat tegen wrong maar eens hij op de loopband stond draaide het nog beter dan verwacht. De dokter was blij met het resultaat. Ook Ronny was er tevreden mee. Volgende week mag hij starten met een aangepast schema en binnen een 3 tal maanden zal hij een nieuwe inspanningstest afleggen. Volgend jaar is hij klaar om terug wedstrijden te lopen. Hij mag nu ook al eens een wedstrijdje meepikken als hij daar zin in heeft maar dan louter als training.

 

Ik ging dinsdag langs de fysiotherapeut en deze keer behandelde ze mijn rechterkant , er is nog wat werk aan maar ik mag zeggen dat ik toch al verbetering voel in mijn benen zowel in rust als tijdens het lopen. Ik kan al wat soepelder lopen maar we zijn nog niet klaar met de behandeling. Vrijdag ga ik nog eens langs en dan vertrekt ze spijtig genoeg voor 14 dagen op reis. Ze heeft er vertrouwen in dat ik gedurende deze 14 dagen weinig problemen zal hebben.

Vandaag liepen Kay en ik onze tweede training van ons start to run programma. Het ging vrij vlot maar af en toe moet ik hem toch eens duidelijk maken dat we moeten doorlopen of dat hij het rustiger aan moet doen. In totaal stapten en liepen we 20'.IMG_2704.JPGIMG_2664.JPG

Deze namiddag heb ik een extensieve 1( HF 155-170) training afgewerkt van 1u 30'. Voorlopig zijn de intensieve training geschrapt. Momenteel zijn het enkel duurlopen die op het schema staan.

21:06 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.