26 augustus 2012

Gestart met start to run met Kay !!

Vrijdag ging ik voor de derde keer langs bij de physiotherapeut voor de behandeling van mijn linker been. Het was terug even op de tanden bijten maar dit neem ik er graag bij als ik maar verlost geraak van mijn probleem. Ik voel al een lichte verbetering in mijn spieren aan de linkerkant, ze zijn minder gespannen. Ik heb al een uurtje losgelopen en ik had het gevoel dat ik iets soepelder kon lopen.

Morgen ga ik anderhalf uur gaan lopen en eens zien hoe dit aanvoelt want dinsdag moet ik terug bij de physiotherapeut en dan kan ik vertellen waar de spanning nog zit, alhoewel ze de pijnpunten heel goed weet zitten!!

Bij Ronny liep het deze week iets minder soepel. Hij kon zijn trainingen wel afwerken. Dinsdag staat er een inspanningstest op zijn programma. Wij zijn benieuwd hoe het met de conditie is gesteld.

Gisteren ging Kay voor de tweede keer naar IMG_2627.JPGde zwemles en hij zwom al meer dan 100m. Hij beleeft er plezier aan. Vandaag ben in gestart met het start to run programma met Kay. Wij liepen en stapten samen 2.090 m. Wij gaan 3 keer in de week samen gaan trainen en zo opbouwen tot 5 km in 10 weken. Leuk he !!IMG_2602.JPGIMG_2606.JPGIMG_2617.JPG

16:22 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

dank zij jullie laat ik me ook eens onderzoeken bij dokter peeters

Gepost door: marc | 28 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.