19 augustus 2012

Een weekje rust !

Ronny heeft deze week 4 trainingen afgewerkt, de ene dag liep het al wat vlotter dan de andere maar als het zo verder gaat is hij best tevreden. Hij heeft geen directe plannen, hij hoopt volgend jaar er terug voor te kunnen gaan. Niks overhaasten en het komt wel terug goed met hem.

Ik liet de loopschoenen aan de kant staan, ondertussen was er tijd om mijn stretchoefeningen 3x daags te doen. Toch begint het terug al te kriebelen om te lopen.

Goed teken maar toch nog even wachten tot ik dinsdag bij de fysiotherapeut geweest ben en zij mij groen licht geeft om terug van start te gaan.

Binnenkort ga ik met Kay van start met lopen, we gaan het start to run programma volgen om zo rustig op te bouwen.

Binnen 10 weken zal hij dan 5 km kunnen lopen wat ik heel leuk zou vinden, zo kan hij volgend jaar mij vergezellen tijdens mijn duurlopen.

Zaterdag is hij gestart met zwemmen om conditie op te bouwen. Een half uurtje zwemmen is gelijk aan 2 uur wandelen.

Volgens de begeleidster heeft hij het goed gedaan voor de eerste keer, toch zag ik in het begin dat hij ons aankeek met heel angstige ogen maar naar het einde toe vond hij het al prettig.IMG_2467.JPGIMG_2468.JPG

Hij apporteerde zelfs in het water en dit was een heel goed teken. Volgende week zaterdag gaat hij naar de 2e les en na les 3 mogen wij hem zelf begeleiden in het water.  SUPER !!! Als er dinsdag nieuws is laat ik jullie weten , vele groetjes en tot dan Knipogen

 

 

16:45 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.