31 juli 2012

Inspanningstest !!

IMG_2215.JPGDeze voormiddag om 9u30 was het dan zover, tijd voor mijn inspanningstest. Niet zoveel zin maar reuze benieuwd naar het resultaat natuurlijk. IMG_2211.JPG

Tijdens mijn trainingen had ik niet zo een goed gevoel dus verwachte ik er niet teveel van. De laatste inspanningstest was al een dik jaar geleden en de dokter had zich gebaseerd op die hartslagen, omdat ik eerder niet sterk genoeg was om een inspanningstest af te leggen.

Gelukkig was ik vandaag sterk genoeg om een nieuwe test af te leggen.

Daaruit blijkt dat ik momenteel niet in de juiste hartslagzones aan het trainen ben en dat ik hierdoor weinig vooruitgang boek en geen goed gevoel heb tijdens mijn trainingen.

  Mijn schema wordt opnieuw opgesteld en de marathon in september wordt geschrapt tot ik terug met een goed gevoel en goede benen kan lopen.

Voorlopig blijf ik nog even dromen van die vele loopjes die ik ooit nog zou willen doen maar ik blijf erin geloven dat het me ooit nog wel zal lukken !!. NEVER GIVE UP

De test verliep nog iets beter dan dat ik verwacht had.

Binnen 6 weken ga ik opnieuw een test afleggen om te bekijken of ik al wat vooruitgang heb gemaakt.

Mijn bloeduitslag was in orde, geen tekorten, heel positief. Zelfs de waarden van mijn schildklier zijn mits mijn dagelijkse medicatie terug normaal.

Ik heb er weeral veel zin in, ook al heb ik die nog nooit verloren !! Ze zeggen altijd de aanhouder wint en naar die dag kijk ik uit !

Ronny mag 4 keer één uur per week blijven lopen. Op 29 augustus mag hij terug een inspanningstest afleggen en eens zien hoe het dan met zijn conditie is gesteld.

IMG_2212.JPG

22:17 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

conny,

Zou je mij de gegevens van dokter Kris Peeters kunnen doorsturen? 'k zou ook een inspanningstest willen afleggen en een nieuw trainingsschema laten opmaken.

dank

wim

Gepost door: wim Van de Velde | 03 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

Beste Wim,

De gevraagde informatie vind je hier links op onze blog.

Groetjes,

Conny en Ronny

Gepost door: Conny en Ronny | 05 augustus 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.