18 juni 2012

Weer of geen weer.......

Alle trainingen werden de afgelopen week afgewerkt zoals voorzien in het schema. Zondag werd nogmaals gekozen om naast de Schelde te lopen met vertrek in Wetteren. Na 1u 15' ter hoogte van Destelbergen maakte ik rechtsomkeer en kwam na 2u 30' terug aan in Wetteren. Mijn weektotaal bedraagt hiermee 90km. Deze week wordt het een recuperatie week en eindigt het eerste schema van 12 weken. Zondag wordt er 29km gelopen van Gent naar Sint lievens houtem, de Linivusrun. Er mag gelopen worden op het gevoel zonder extra in het rood te gaan. Ronny zijn eerste werkweek zit erop. Hier en daar laat dit zich voelen, er is wat meer druk in de rug. Ronny liep de afgelopen week 2 keer om deze reden. Deze week zal hij terug 4 keer lopen. 

Dit jaar zullen we spijtig genoeg allebei niet kunnen deelnemen aan het BK 100KM in " De Nacht van West-Vlaanderen " te Torhout op 22 juni 2012. Alvast veel succes aan alle deelnemers !!

Momenteel is het hier heel druk want we volgen een basiscursus met Kay bij de Martin Gaus hondenschool te Berlare. Deze opleiding duurt een maand waarin er 3 keer per week 2uur les moet gevolgd worden. We zitten aan de helft van de cursus en wij hebben al heel wat vooruitgang geboekt met Kay, op de traditionele hondenschool hadden we een negatief effect met Kay.DSCF1351.JPGDSCF1327.JPGIMG_1083.JPG

19:45 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.