03 mei 2012

xx

Hier zijn we nog eens met een berichtje !!!

Alles verloopt hier goed. Ronny is stilaan aan het herstellen. De ene dag gaat wel vlotter dan de andere. De dagen dat hij bij de kinesist mag gaan zijn de beste, dan wordt hij aan zijn rug gemasseerd en doet hij aangepaste oefeningen.IMG_9521_1024x682.jpg

Ronny vergezeld mij elke training met de fiets. Als ik op Vlierzele Sportief ga trainen stapt hij toertjes rond de piste. Echt stil zitten is niks voor hem.

Deze week zijn de draadje uit zijn wonde verwijderd, dit geeft een beter gevoel. Binnen 2 weken moet Ronny op controle bij de arts die hem geopeerd heeft .

Bij mij verloopt de opbouw goed maar het kan nog heel wat beter. Af en toe heb ik last van pijn in mijn onderrug en tijdens het lopen heb ik daar sommige dagen wel hinder van. De sportdokter zegt dat de spieren terug versterkt moeten worden.

Vandaag heb ik een CT- scan laten doen en binnen enkele dagen zal ik de uitslag weten. Hopelijk is er niks ernstig aan de hand. Momenteel train ik 4 keer per week en doe ik 2 à 3 keer per week krachtoefeningen. IMG_9783_1024x682.jpgAls ik de uitslag ken van het probleem kan eraan gewerkt worden en zal het lopen waarschijnlijk ook vlotter gaan.

21:59 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Volgens mij is het gewoon de belasting door opnieuw meer te trainien waardoor jouw rug hier weer aan moet wennen. De uitslag zal wel meevallen.
Succes verder allebei.

Eric

Gepost door: Eric | 05 mei 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.