08 april 2012

Gestart met een nieuw schema

Deze week ben ik gestart met een nieuw schema met als doel een 29 km wedstrijd eind juni. Momenteel staan er 4 trainingen per week op het schema en na 7 weken gaan we over naar 5 trainingen. Ondertussen worden de krachtoefeningen ook afgewerkt.

De waarden van mijn schildklier stonden goed en met de medicatie voel ik me een stuk beter en krachtiger. Voorlopig mag ik ze blijven innemen en mag ik een maand overslaan om mijn bloed te laten prikken. Hopelijk blijft het stabiel zodat ik nu kan doortrainen.

Met Ronny gaat het goed, hij mocht al na één nacht het ziekenhuis verlaten, de dokter vond hem goed en hij hoefde niet langer te blijven.

Ronny heeft vandaag al een toertje met mij meegefietst toen ik liep. Hij mag juist niet lopen, auto rijden en gewicht zwaarder dan 10 kg tillen.

Op 16 mei moet hij terug op consultatie bij de specialist. Nu dinsdag gaat hij naar de kinesist , de dokter heeft hem 30 sessie's voorgeschreven.

Ondertussen wordt er nog gewandeld, gespeeld en naar de hondentraining gegaan met Kay. IMG_9291_1024x682.jpgIMG_9376_512x768.jpg

16:39 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ronny is precies al goed begonnen met de fiets. Geen "zittend gat" hé :-)
En ben je al ingeschreven voor de Livinusrun Conny, of wacht je nog wat af?

Gepost door: Luc | 09 april 2012

Reageren op dit commentaar

Hallo,
Die livinusloop wat is dat eigenlijk?
Op hun site staat niet veel info.
Is dat een klassieke loopwedstrijd?
Groeten,
Jhn

Gepost door: Jhn | 14 april 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.