11 januari 2012

Beter gevoel ...

Bij Ronny verlopen de trainingen vlot en ik ben reuze benieuwd hoe hij het er zaterdag op de halve marathon zal vanaf brengen. Knipogen

Ik neem nu sinds 1 week mijn medicatie en ik kan zeggen dat ik al wat verbetering voel. Ik ben minder moe, ik heb een beter gevoel in mijn benen en heb terug meer energie. Nog een weekje geduld en dan mag ik mijn loopschoenen terug aantrekken voor een klein loopje. Het zal een vreemd gevoel zijn want ze zijn nog nooit zolang in de kast gebleven.

Ik maak elke dag één of twee wandelingen met Kay en ik droom al van de eerste dag dat we samen zullen kunnen gaan lopen. Dit zal voor het eerst in oktober zijn. Ondertussen zullen we nog veel wandelen en hoop ik dat we onze looptoer van 5 km kunnen afwandelen om daarna vanaf oktober deze toer te kunnen lopen.

21:39 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een goed gevoel is al een goed begin. Stilletjes aan terug naar boven op de ladder. Nu samen met de hond de conditie opbouwen zodat je samen aan de conditie kunt werken. Het lijkt me in ieder geval een mooi vooruitzicht.

Groetjes,
Eric

Gepost door: Eric | 12 januari 2012

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.