22 februari 2011

Happy....

Gisteren ben ik gestart om te trainen volgens een eigen schema. Vandaag stond er een snellere 10 km op mijn schema. En het lukte !!!Knipogen Niet dat het zo heeeeeeeeeeeeellllll snel was  ( alhoewel ik heel blij was dat ik dit tempo kon lopen)  Het belangrijkste is dat ik een training kan afwerken met een goed gevoel aan een deftig tempo zonder te forceren.  Het was lang geleden dat ik dit tempo kon lopen met een goed gevoel.

Van BES&T had ik nog nuttige tips gekregen. De NO -Limits samen aan te brengen met de Extreme energie. Ik testte dit meteen uit. duim.jpg

Ik reed met de mountainbike naar Oordegem een goeie 5 km zodat de benen al goed los waren. Daar liep ik 10 km in een sneller tempo om daarna direct terug naar huis te fietsen aan een goed tempo.

Ronny liep naar Oordegem en werkte er ter plaatse een training van 8 km en liep daarna terug naar huis. Zo werkte hij een training van 18 km af.

 

19:58 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk gaat het nu de goede richting uit hé. Zeker niks forceren en rustig je tijd nemen om weer op te bouwen. Ronny is precies in goeie form!

Gepost door: Petra | 23 februari 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.