10 februari 2011

Bezoek aan sportdokter

Vanavond zijn we bij de sportdokter langs geweest en dokter Piet De Moor zei wat ik al verwachtte, dat het nog een hele tijd zal duren voor ik terug op niveau zal zijn. Het zou mooi zijn mocht het lukken om op het WK te Winschoten een goeie 100 km te lopen !!

 Ik mag  blijven lopen zolang ik maar luister naar mijn lichaam en vooral niks forceer.

IMG_3463-1.JPG

 

Vandaag liep ik 15 km. Wij hebben verschillende parcours naargelang de afstand. Het was lang geleden dat ik deze toer nog eens liep. Mijn gevoel van gisteren dat het de goede richting uitgaat werd vandaag bevestigd. Ik ben voorzichtig en loop  gewoon los. Mijn hartslag is al lager en ik loop al gemakkelijker, ik voel aan mijn benen wanneer het te hard gaat en dan pas ik me aan.

Ronny liep vandaag een uurtje los. Met Ronny is alles in orde en hij kan zijn trainingen volgens schema afwerken. Volgende week zaterdag staat er voor Ronny een wedstrijd op zijn programma van 27 km te Watervliet. Daar kan hij al eens zien hoever hij staat, maar voor zondag staat er eerst nog een duurloop van 40km op zijn programma. Na de sportdokter reden we naar Greet voor een sportmassage  en het deed deugd !!!!

22:20 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.