31 januari 2010

Training van 35 km rond de Gavers op 31/01/2010

 

 

gavers2

 

Deze morgen rond 8 uur vertrokken we aan de Gavers voor een training van 7 x 5 km. Bart Vonck was ook van de partij. Ronny startte onmiddellijk aan een ander tempo tewijl ik en Bart 5 km inliepen. Na de eerste 5 km gingen we elk onze eigen weg en liepen we als een treintje mooi achter elkaar in ons eigen tempo. In ons derde toertje kon ik 5 km bij Ronny aanpikken, en mijn tempo vasthouden. Op sommige plaatsen waren toch wat ijsplekken zodat het soms moeilijk was om het tempo vast te houden. Naarmate het later werd, werd het ook kouder en gladder. Al bij al viel het weer nog mee en konden we onze training toch behoorlijk afwerken. Na een warme douche genoten we nog even na in de cafetaria van de Gavers met Bart en Cindy.

de gavers 1

16:42 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

toptalent hoikes, zie dat de trainingen goed verlopen voor jullie beidjes. hopelijk verbeterd dat weer heel vlug, zodat de voorbereidingen nog beter kunnen gaan. proficiat met uw b-statuut. kathleen heeft er ook al over gesproken, maar ik blijf trouw aan mijn club, anders moet ik alle interval alleen trainen, en dat zie ik niet zitten. mooi gebaar van de club, het bied veel voordeel en je weet welke limieten je moet lopen. doe zo verder.
groetjes patje en stef

Gepost door: patricia | 01 februari 2010

Reageren op dit commentaar

sterk bezig zie ik op jullie blog...dat belooft voor in Stein.Hopelijk kan je nog je 6 uur PR wat aanscherpen.Normaal doe ik ook mee maar ik moet mij nog inschrijven.Momenteel zit ik wel met een nekblokkage en dus in een rustperiode.

Gepost door: Johanbeton | 02 februari 2010

Reageren op dit commentaar

Hello hello

Alles goed met jullie ?
Ik heb gezien dat jullie zijn ingeschreven voor de wedstrijd te Stein !
Ik ga mij ook nog inschrijven, dus ik zie jullie daar hé dan
veel succes in 2010 voor jullie beiden

Groeten
Hans

Gepost door: HANs Detavenier | 03 februari 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.