07 januari 2010

Vertrek naar Steinbach op 08/01/2010


Dankzij onze zege in de DUV-cup maken Gino Casier en  ik zelf deel uit van de DUV-Fördergruppe. Deze groep bestaat uit maximum 30 atleten/atletes en elk individu krijgt een pagina op de website van de DUV waarop hij/zij zichzelf voorstelt. Voor een portret van Gino, mezelf en de andere atleten/atletes klik op de foto.

Troisdorf zesuursloop 2009 039_320x240

 


De twee grote objectieven in 2010 van deze groep zijn de 100km van Kopenhagen in april en de Spartatlon in het Najaar. Enkelen zullen deel uitmaken van de selectie voor de wereldbefaamde ultraloop in Griekenland en een andere groep wordt uitgestuurd naar Kopenhagen.Gino en ik hebben al de toezegging gekregen dat we op 24 april aan de start staan van de 100km.

 

Morgenvroeg vertrekken we dan naar Duitsland (Steinbach 422km ) om er deel te nemen aan het trainingsweekend van de DUV.

We gaan eerst Gino en Gert Mertens oppikken. Met ons viertjes lijkt het me heel leuk te worden. Gert hoeft zich nu ook niet meer op te jagen want  de LPM en de feestelijke prijsuitreiking wordt verplaatst naar een andere datum, wegens de weersomstandigheden. Gisteren nog vlug winterbanden laten plaatsen want anders mochten we Duitsland niet binnen en het is toch wel nodig nu.

Hopelijk raken we veilig heen en terug want de weersvoorspellingen geven nog een pak sneeuw en serieuze koude brrrrrrrrr. We gaan er overnachten in een jeugdherberg.http://www.jugendherberge.de/de/jugendherbergen/visitenka...

Volgens het schema dat we ontvangen hebben zullen we een fitheidstest moeten afleggen , zal er gesproken worden over de voeding en krijgen we trainingsadvies. Zondag zullen we samen twee uur trainen rond de Donnersberg en eindigt het trainingsweekend om 13 uur. Hopelijk raken we zondag op tijd thuis want ik sta met de vroegeshift en Gino, Gert en Ronny zullen ook op tijd op post moeten zijn.

We houden jullie op de hoogte van ons weekendje .

 

Groetjes en tot maandag .

Conny

10:12 Gepost door Ronny en Conny in ultralopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geweldig ! Dat hebben jullie weer geweldig gedaan !! Hartelijk gefeliciteerd met de selectie, en sukses alvast met de trainingen. 2010 gaat al goed van start ! Sportieve groetjes,
Chris

Gepost door: Chris | 07 januari 2010

Reageren op dit commentaar

Amuseren en leren. Veel amusement en hopelijk steek je er nog iets van op.
De groeten aan de ultraclub.

Gepost door: Joggerke | 10 januari 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.